ثبت شرکت[+خدمات ویژه در تهران و کرج]

  • عکس ثبت شرکت[+خدمات ویژه در تهران و کرج]

ثبت شرکت چیست و چه مزایایی دارد؟

مراحل دقیق انجام کار چگونه است؟

ثبت شرکت نیازمند چه مدارکی می باشد؟

اگر به فکر توسعه کسب و کارتان، مشهور شدن نام برندتان و به طبع آن افزایش درآمد هستید، لازمه آن ثبت شرکت است. در این نوشته از سایت ثبت آراز اطلاعات کاملی را در زمینه شرایط، مراحل ثبت، مدارک مورد نیاز و مزایای ثبت شرکت در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم، در ادامه با ما همراه باشید.


شرکت به چه مجموعه ای گفته می شود؟

شرکت به مجموعه ای از موسسان، سهامدارن و یا شرکا گفته می شود که برای انجام فعالیت های مشخص با هدف مشترک گرد هم جمع شده اند. افرادی که ماهیت یک شرکت را تشکیل می دهند می توانند شخصیت های حقیقی یا حقوقی باشند که با بستن قرارداد بین یکدیگر براساس چهار چوب خاصی رفتار می کنند.

اما سوالی که اینجا مطرح می شود این است که آیا نمی توان فعالیت های خود را بدون شرکت و ثبت آن پیش برد؟ اصلاً چرا باید اقدام به ثبت شرکت کنیم؟

پاسخی که می توان به این سوال داد این است که تاجران و فعالان در زمینه اقتصاد، بیشتر به شرکت ها اعتماد دارند نه افراد معمولی، علاوه بر آن تسهیلاتی به شرکت ها تعلق می گیرد که می توانند از آن در جهت دستیابی به اهداف خود استفاده کنند. مطمئناً تاکنون دیده اید که برخی افراد شروع کار خود را با سرمایه ای اندک آغاز نموده اند، اما در جذب سرمایه و رونق کسب و کار خود در قالب شرکت به موفقیت دست یافته اند.

شرکت ها در 7 دسته راه اندازی می شوند:

  • شرکت های عام
  • شرکت های خاص
  • شرکت تعاونی
  • شرکت نسبی
  • شرکت تضامنی
  • شرکت غیر تجاری
  • شرکت با مسئولیت محدود


انواع شرکت 

شرکت ها در کل به دو دسته شرکت های مدنی و تجاری دسته بندی می شوند. براساس ماده 571 قانون مدنی، شرکت عبارت است از:

” اجتماع حقوق مالکین متعدد در شیء واحد به نحو اشاعه”

 شرکت مدنی مجموعه ای از سهم های نقدی و یا غیر نقدی افراد حقیقی و حقوقی است و هر شخص به صورت جداگانه می تواند مالک سرمایه خود باشد. در این نوع شرکت، تمام فعالیت ها به صورت دسته جمعی اجرا و مدیریت می شوند.

در مقابل، هدف از راه اندازی شرکت تجاری سود بردن و تقسیم آن بین اعضاء است و تمام فعالیت های آن در حوزه امور بازرگانی و تجاری شکل می گیرد. در واقع در این گونه از شرکت ها، یک یا چند نفر سرمایه ای را با یکدیگر جمع آوری نموده و در سود یا زیان به کارگیری این سرمایه شریک هستند.

 دیگر تفاوت های شرکت مدنی با شرکت تجاری به شرح زیر می باشد:

  • در شرکت مدنی، زمانی تصمیم گیری قطعی می شود که تمام شرکا رضایت خود را اعلام کنند اما در شرکت تجاری، اکثریت آرا تصمیم نهایی را می گیرند.
  • شرکت مدنی ممکن است به صورت قهری تشکیل شود مانند شراکت ناشی از ارث برای ورثه، اما شرکت تجاری بر اساس توافق اشخاص شکل می گیرد.
  • در شرکت های تجاری ناتوانی در پرداخت دیون باعث ورشکستگی شخص حقوقی می شود اما در شرکت های مدنی در صورت ناتوانی در پرداخت، می توان به دادگاه مراجعه نمود و درخواست اعسار کرد.
  • بر اساس ماده 589 قانون مدنی، هر یک از شرکا هر زمان که بخواهند می توانند نسبت به تقسیم مال مشترک درخواست نمایند، اما طبق مواد 199 تا 231 لایحه و 202 تا 218 قانون تجارت، شرکت های تجاری با تکیه بر تشریفات خاصی منحل می شوند.
  • شرکت مدنی دارای شخصیت حقوقی مستقل نیست اما بر اساس ماده 583 قانون تجارت، شرکت های تجاری شخصیت حقوقی دارند.

شرکت سهامی خاص

این گونه از شرکت ها به دلیل کثرت سرمایه، زیاد بودن شرکاء و متنوع بودن حوزه فعالیت، جز مهم ترین و بزرگ ترین نوع شرکت در میان سازمان های موجود می باشند.

شرکت سهامی خاص، یک شرکت تجاری است که سرمایه آن در زمان تاسیس از یک میلیون ریال کمتر نبوده و به قطعات سهام تبدیل می شود. مسئولیت هر یک از صاحبان سهام به مبلغ اسمی سهام آن ها محدود است.

این موسسات محدودیتی برای فعالیت ندارند و قانون گذاران شرکت سهامی را هر چند که فعالیت آن تجاری نباشد به عنوان شرکت بازرگانی و تجاری به حساب می آورند.

این گونه از شرکت ها برای اخذ نمایندگی، حضور در مناقصه و مزایده های دولتی و نمایشگاه ها و همچنین دریافت تسهیلات بانکی از اعتبار خوبی برخوردار هستند. به دلیل این که صاحبان شرکت های سهامی خاص می توانند تا 10 برابر سرمایه خود را از بانک وام بگیرند، باید هنگام دریافت تسهیلات، افزایش سرمایه داشته باشند. 

توجه داشته باشید که سرمایه شرکت های سهامی خاص در بازار بورس قابل معامله نیست اما توسط مردم به آسانی داد و ستد می شود.

شرایط لازم برای ثبت شرکت های سهامی خاص 

1. سه نفر از اعضای اصلی شرکت به سن قانونی یعنی 18 سال رسیده باشند.

2. حداقل سرمایه شرکت 1،000،000 ریال باشد.

3. هنگام تاسیس باید حداقل 35 درصد سرمایه به صورت نقدی به حساب شرکت توزیع شود.

4. در صورت وجود سرمایه گذاری غیر نقدی باید به تفکیک تقویم و در اظهارنامه منعکس شود.

5. سرمایه فقط توسط موسسین شرکت تامین می شود. مسئولین شرکت نسبت به کلیه اعمال و اقداماتی که برای تاسیس و ثبت شرکت انجام می دهند، مسئول هستند. زمانی که شرکت ثبت نشده است، گواهی نامه موقت و یا صدور ورقه سهم ممنوع است. در صورت بروز هر گونه تخلف، امضاء کنندگان، مسئول جبران خسارت شخص ثالث هستند.

6. اعضای هیات مدیره باید دست کم از 2 نفر تشکیل شده حداقل دارنده یک سهم باشند. علاوه بر آن اعضای این هیات نباید سوء پیشینه کیفری داشته باشند.

مدارک مورد نیاز برای تاسیس شرکت سهامی خاص

1. تکمیل 2 نسخه از اساسنامه شرکت که باید به امضای سهامداران رسیده باشد.

2. تکمیل 2 نسخه اظهارنامه شرکت سهامی خاص که شامل تعهد کلیه سهام و گواهی نامه بانکی حاکی از تاییدیه قسمت نقدی است و کمتر از 35 درصد کل میزان سهام نمی باشد. این اظهارنامه نیز باید امضای کلیه سهامداران را داشته باشد. لازم به ذکر است در صورت وجود سهام ممتاز باید شرح امتیازات و موجبات آن در اظهارنامه منعکس شده باشد.

3. ارائه 2 نسخه از صورت جلسه مجمع عمومی موسسین.

4. تعیین کردن سمت مدیریت و بازرسی و کپی شناسنامه برابر اصل و کارت ملی تمام اعضای هیات مدیره، وکیل رسمی شرکت و سهامداران.

5. در صورتی که اعضا یا سهامداران افراد حقوقی باشند، ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی فرد حقوقی، نامه معرفی نماینده در سربرگ شرکت، کپی شناسنامه و کپی کارت ملی مطابق داده شده با اصل نماینده شخص حقوقی الزامی می باشد.

6. در صورت وجود سهامدار خارجی، برای افراد حقیقی ارائه کپی برابر اصل پاسپورت، برای افراد حقوقی ارائه گواهی ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شده که حاوی آخرین وضعیت شرکت است و ارائه اصل و ترجمه وکالت نامه و اختیارنامه وکیل سهامداران خارجی حقیقی و حقوقی ضروری است.

7. ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری کلیه افراد هیات مدیره از طرف متقاضی ثبت شرکت در مراکز پلیس +10

8. ارائه اقرارنامه بازرسین در متن صورت جلسه مبتنی بر این که هیچ نسبت فامیلی با مدیران و مدیر عامل شرکت تا درجه سوم از طبقه اول و دوم ندارند و خود یا همسرانشان از مدیران شرکت به صورت موظفی حقوق دریافت نمی کنند. در صورت مشخص شدن عدم پیروی، مشمول بند 3 ماده 243 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت خواهند بود. 

9. ارائه اصل وکالت نامه یا کپی برابر اصل وکالت نامه

10. ارائه اصل قیم نامه یا کپی برابر اصل قیم نامه

11. ارائه گواهی بانکی مبتنی بر پرداخت حداقل 35 درصد سرمایه ابتدایی شرکت

شرکت با مسئولیت محدود

 این گونه از شرکت ها معمولا در میان اعضای یک خانواده یا عده ای از دوستان شکل می گیرد. طبق ماده 94 قانون تجارت، این موسسات با هدف انجام امور تجاری بین 2 نفر یا بیشتر ایجاد می شوند.

 توجه داشته باشید که هر کدام از شرکا بدون این که سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه خود در سازمان مسئول قرض و تعهدات شرکت می باشند.

با توجه به تعریف بالا مشخص می شود که سرمایه به سهم الشرکه تقسیم شده نه سهام، مسئولیت هر شریک در برابر دیوان و قرض شرکت در حدود سهم الشرکه او است و سهم الشرکه به صورت آزادانه قابل نقل و انتقال نمی باشد.

شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود

  • این شرکت با حداقل دو نفر شریک در سن قانونی قابل ثبت شدن است.
  • هر دو عضو باید حتما سهامدار باشند، حتی یک درصد.
  • سرمایه ابتدایی این شرکت 100 هزار تومان است که این سرمایه پرداخت نمی شود و کاملا اسمی است.

مدارک لازم برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود

1. دو نسخه شرکت نامه به صورت تکمیل شده

2. دو نسخه تقاضانامه به صورت تکمیل شده

3. دو نسخه اساسنامه تکمیل شده

4. تکمیل فرم تعیین نام که با اولویت نام های پیشنهادی و فیش واریزی انجام می شود

5. در صورتی که ثبت موضوع به مجوز نیاز داشته باشد باید اصل مجوز فعالیت از مراجع مربوطه گرفته شود

6. در صورتی که تعداد شرکا بیشتر از 12 نفر باشد تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت همه شرکا، مدیران و هیات ناظر نیاز است

7. اصل گواهی نامه عدم سوء پیشینه برای اعضای هیات مدیره و مدیر عامل

8. دو نسخه از صورت جلسه مجمع عمومی موسس

9. دو نسخه از صورت جلسه هیات مدیره

10. اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که مراحل ثبت شرکت توسط وکیل انجام گیرد.


ثبت شرکت در کرج

همانطور که می دانید کرج را با نام ایران کوچک می‌شناسند که در آن تقریباً تمامی اقوام ایرانی زندگی می‌کنند. تنوع نژادی و جمعیت بالای این شهر فرصت مناسبی را برای فعالیت‌های اقتصادی و درآمدزایی به وجود آورده است.

برای ایجاد کسب و کار تجاری ثبت شرکت الزامی است. این شرکت‌ها طبق ماده ۲۰ قانون تجارت ایران به 7 دسته سهامی، شرکت با مسئولیت محدود، تضامنی، شرکت مختلط سهامی، مختلط غیر سهامی، شرکت نسبی و تعاونی تقسیم می‌شوند.


چگونه می توان یک شرکت راه اندازی کرد؟

بدین منظور ابتدا باید حوزه فعالیت خود را مشخص کنید و متوجه شوید که آیا آن کسب و کار نیاز به مجوز دارد یا قبل از ثبت می توانید بدون مجوز کار خود را آغاز کنید. گام بعدی انتخاب شرکا و افراد قابل اعتماد است.

ثبت شرکت به تنهایی ممکن نیست و حداقل تعداد شرکا باید دو نفر باشد که این قانون، شرکت های نسبی، تضامنی و با مسئولیت محدود را در بر می گیرد. برای شرکت های سهامی عام، این تعداد باید پنج نفر و برای شرکت های سهامی خاص باید سه نفر باشد.

پس از مشخص کردن نوع شرکت، یک نام برای آن انتخاب کنید. تعیین مقدار سرمایه و اقدام به تامین آن نیز بسیار حائز اهمیت است. با سرمایه ای اندک هم می توان شرکت ثبت کرد اما در نظر گرفتن سرمایه بیشتر، مسلماً تسهیلات بهتری به دنبال خواهد داشت.

سهم هر شریک را مشخص کنید، برای شرکت خود اساسنامه تدوین نمائید و در نهایت یک آدرس معتبر تعیین کنید. پس از گذراندن این مراحل، هم اکنون وقت آن رسیده که شرکت خود را در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسانید.


الزامات ثبت شرکت

براساس قانون، تمام شرکت ها باید ثبت شوند تا به رسمیت شناخته شده و اعتماد افراد را به خود جلب کنند. در حال حاضر به دلیل پیچیده تر شدن ارتباطات انسانی، قوانین نیز شکل سازمان یافته تری به خود گرفته و منسجم تر شده اند.

بسیاری از کارهایی که در گذشته به صورت کاملاً آزادانه و دلخواه صورت می گرفتند، امروزه قانون بر انجام آن ها نظارت می کند. فعالیت های تجاری و بازرگانی از جمله فعالیت هایی هستند که از شکل فردی خارج شده و حتماً باید در چهارچوب قوانین اجرا شوند.

ثبت شرکت هم که در حوزه فعالیت های تجاری است، دارای الزامات قانونی بوده و مقررات خاصی را شامل می شود. این قوانین برای اولین بار در سال 1310 و در 12 ماده تنظیم و به تصویب مجلس رسید.

براساس این الزامات، عدم ثبت رسمی شرکت مجازات قانونی در پی خواهد داشت. طبق آنچه که در این قانون وضع شده، تمام شرکت های ایرانی یا خارجی که تصمیم دارند در ایران فعالیت کنند، ملزم به تسلیم تقاضانامه ثبت به مراجع ثبتی هستند. در غیر این صورت، دولت آن ها را به رسمیت نشناخته و حکم ممنوعیت فعالیت برای آن ها صادر می شود.

الزامی بودن ثبت شرکت ها این اختیار را به دولت می دهد که تحقیقات لازم را در جهت بررسی کیفیت تشکیل شرکت انجام دهد و از فعالیت شرکت های غیر قانونی جلوگیری نماید. هدف از این کار تنها معرفی شرکت به عموم نیست، بلکه به رسمیت شناختن و قانونمند نمودن آن است.


مزایای و معایب ثبت شرکت

همانطور که شاهد هستیم روز به روز روابط بین افراد و مدیران کسب و کارهای مختلف گسترش می یابد و قوانینی که بر این روابط تجاری حکم فرما هستند نیز کامل تر و یکپارچه تر می شوند. در دنیای تجارت همواره پدیده های ناپایدار و متغیر جریان دارند و تنها عاملی که می تواند این تغییرات را سر و سامان دهد و بقای آن ها را تضمین نماید، وضع قانون با توجه به نیازهای اقتصادی بشر است.

شرکت های تجاری سهم بسزایی از فعالیت های اقتصادی را به خود اختصاص داده اند و کار کردن در قالب آن ها مزایایی در بر دارد که فعالیت های فردی فاقد آن است. این شرکت است که سرمایه بیشتری برای کسب و کار فراهم می کند و بازدهی امور اقتصادی را تشدید می بخشد، از این رو آن را می توان قراردادی تجاری دانست که بین اشخاص حقیقی و حقوقی امضا می شود و فعالیت آن طبق یکسری قوانین تعریف شده صورت می گیرد.

مزایای ثبت شرکت

  • اعتبار یک شرکت منوط به ثبت قانونی آن است و تنها زمانی افراد تمایل به همکاری و عقد قرارداد با یک سازمان را پیدا می کنند که از اعتبار آن مطمئن باشند.
  • اعتبار قرار دادهای شرکت، افزایش یافته و امکان عقد قرارداد های بزرگ فراهم می شود.
  • با ثبت شرکت امکان بهره مندی از دانش وتخصص دیگران وجود دارد.
  • قراردادهایی که بین شرکای یک شرکت به ثبت رسیده و منعقد می شوند جنبه رسمی داشته و طرفین از تصمیمات اتخاذ شده و اساسنامه آن آگاه خواهند شد و هیچ یک نمی توانند از وجود آن اظهار بی اطلاعی کنند.
  • امکان تامین سرمایه و دریافت اعتبارات و امتیازات مختلف مانند وام از نهادهای دولتی فراهم شده و علاوه بر آن می توان در مناقصاتی که برای طرفین سودآور هستند حضور داشت.

معایب ثبت شرکت

  • با ثبت شرکت پرداخت مالیات اجباری خواهد شد، اما اگر به منظور فرار از مالیات، فعالیت خود را بدون ثبت شرکت انجام دهید، فعالیت شما عملا غیر قاونی خواهد بود. پس از گذشت زمان متوجه این موضوع خواهند شد و علاوه بر این که در این شرایط باید هزینه هنگفتی بابت جریمه فرار مالیاتی پرداخت کنید، بلکه اجازه ادامه فعالیت را نخواهید داشت. تصور کنید چندین و چند سال برای کسب و کاری زحمت کشیده باشید ولی در نهایت به دلیل پرداخت نکردن مالیاتی که می توانست به خاطر خوش حسابی شما تخفیف داشته باشد متضرر شوید و کسب و کارتان تعطیل شود!
  • پس از گذشت 3 ماه از شروع فعالیتان می بایست یک آدرس دقیق از محل کارتان ارائه دهید. تا قبل از 3 ماه می توانید آدرس منزل مسکونی خود را اعلام کنید. اما پس از گذشت 3 ماه داشتن یک مکان ثابت به عنوان شرکت شما اجباری خواهد بود.
  • پرداخت بیمه و حقوق به کارمندان یکی دیگر از اتفاقاتی است که با ثبت شرکت مطابق قانون باید اجرا شود. البته اگر بتوان آن را در قسمت معایب نوشت، زیرا خیلی بعید است که شرکت هادر این مورد مطابق قانون عمل نکنند.

چه کسانی می توانند نسبت به ثبت شرکت اقدام کنند؟ 

  • تمام افراد حقیقی و حقوقی ایرانی
  • اشخاص خارجی که می توانند بدون شریک ایرانی شرکت خود را ثبت نموده و مالکیت آن را به طور کامل بر عهده بگیرند
  • مجموعه ای از چند شرکت بدون وجود اشخاص حقیقی

مراحل ثبت شرکت

برای ثبت شرکت باید به پایگاه اینترنتی اداره کل ثبت شرکت ها به آدرس www.irsherkat.ssaa.ir مراجعه شود. پس از وارد شدن به سایت فرمی در مقابل شما ظاهر می شود که باید مرحله به مرحله آن را تکمیل کنید و مدارک مورد نیاز خواسته شده را در آن بارگذاری کنید.

اطلاعات مرتبط با فرد متقاضی اولین موضوعی است که باید در این فرم قرار بگیرد و شامل مواردی مانند نام، نام خانوادگی، تابعیت، سمت، شماره ملی و شماره همراه است.


مراحل ثبت نام در سامانه ثبت شرکت پس از اطلاعات مرتبط با متقاضی

1. وارد کردن 5 اسم انتخابی برای شرکت به شرط بیگانه نبودن، عدم داشتن سابقه ثبت و مطابق بودن با فرهنگ اسلامی

2. وارد کردن موضوع شرکت طبق نوع فعالیت و مدت آن

3. وارد کردن آدرس مرکز اصلی شرکت با کد پستی و یک خط تلفن ثابت

4. مشخص کردن سرمایه شرکت با انتخاب گزینه سرمایه نقدی در مسئولیت محدود که معادل 100 هزار تومان است.

5. مشخص کردن اطلاعات مرتبط با سهام، میزان سرمایه هر کدام از شریک ها، تعداد سهم و نقدی و غیر نقدی بودن سرمایه

6. انتخاب گزینه وجود یا عدم وجود مجوز برای فعالیت هایی که نیاز به مجوز از سازمان یا ارگان های خاص دارد. در صورت نیاز باید شماره و تاریخ مجوز وارد شود.

7. در قسمت بعدی باید مشخصات اعضای شرکت به طور کامل نوشته شود. مشخصات افراد حقیقی شامل نام، نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، و….. است. علاوه بر آن باید شناسه ملی افراد حقوقی، کد پستی افراد حقیقی و حقوقی و شماره ثبت اشخاص حقوقی ذکر گردد.

8. وظایف تک تک اعضای شرکت باید اعلام و ثبت شود. مشخصات سمت مدیر عامل که شامل فیلد تاریخ شروع کار، مدت تصدی، تاریخ پایان اعتبار سمت و… است، از موارد ضروری ثبت می باشد.

9. تکمیل کردن اطلاعات مرتبط با نمایندگان قانونی، نماینده مورد نظر، نوع نمایندگی، مستند نمایندگی، شماره و تاریخ مستند و تاریخ شروع و پایان نمایندگی در صورت وجود نماینده الزامی است.

10. در صورتی که شعبه دیگری وجود دارد باید اطلاعات مرتبط با آن ثبت شود. کد پستی، شماره تماس واحد ثبتی شعبه، نشانی شعبه و در پایان ثبت شعبه باید تکمیل شود.

11. اطلاعات متن اظهارنامه، اساسنامه و شرکت نامه باید تایپ شود

12. بعد از آن گزینه تایید مدارک مورد نیاز، پذیرش نهایی و دریافت رسید پذیرش اینترنتی انجام می شود

14. در آخرین مرحله از طریق سامانه مدارک تایید شده توسط اعضای شرکت امضا و پرینت می شوند

15. پس از این که تمامی این مراحل را انجام دادید، سامانه یک شماره ثبت برای چاپ در روزنامه رسمی کشور در اختیار شما قرار می دهد.

16. در مرحله بعد باید مدارک مورد نیاز را از طریق باجه های پست و به صورت سفارشی به آدرس مشخص شده در تاییدیه پذیرش ارسال کنید.


 چه مدارکی پس از تکمیل مراحل ثبت باید ارسال شود؟

  • دو نسخه از مدارکی که توسط اعضا امضا شده است
  • کپی مدارک شناسایی افراد
  • گواهی عدم سوء پیشینه کیفری اعضا
  • یک برگه از تاییدیه نام و برگه رسید پذیرش اینترنتی

در صورت کامل بودن مدارک، کارشناس اداره ثبت شرکت ها برای تهیه پیش نویس اقدام به آگهی ثبت نموده و آن را  به متقاضیان ثبت، یکی از شرکا یا وکیل رسمی شرکت تحویل می دهد.

 شایان ذکر است چنانچه کارشناس اداره ثبت، موضوع شرکت را نیازمند کسب مجوز از مراجع خاص بداند، استعلام می گیرد و بعد از آن امضای دال بر ثبت با سند برابر است از شرکا یا وکیل رسمی شرکت اخذ می گردد.

پس از آن دو نسخه آگهی به امضای رییس اداره می رسد و یک نسخه از تمامی مدارک در پرونده شرکت ضبط و نسخه دوم برای نگهداری در شرکت به متقاضی داده می شود. این سند، سند ثبت شرکت نامیده می شود.

توجه داشته باشید که پس از تشکیل شرکت باید نسبت به تعیین حوزه مالیاتی و تشکیل پرونده دارایی، تهیه دفاتر قانونی و دریافت کد اقتصادی اقدام نمایید.


کلام آخر

در این نوشته از سایت ثبت آراز به بررسی مبحث ثبت شرکت، مزایا و خدمات ویژه آن در تهران و کرج پرداختیم. برای پیش برد سریع و آگاهانه فرآیند ثبت شرکت، می توانید با کارشناسان مجموعه آراز ثبت در ارتباط بوده و از یک مشاوره حقوقی جامع بهره مند شوید.


سوالات متداول در زمینه ثبت شرکت

ثبت شرکت چه مزایایی دارد؟

ثبت شرکت امکان بهرمندی از دانش و تخصص دیگران، عقد قراردادهای بزرگ، افزایش اعتبار قراردادهای شرکت، بهرمندی از امتیازات مختلف از جمله دریافت وام و…. را برای شما به ارمغان می آورد.

شرکت های تجاری به چند دسته تقسیم می شوند؟

قانون تجاری ایران در ماده 20 خود شرکت های تجاری را به 7 قسمت شرکت های سهامی، شرکت های تضامنی، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت مختلط غیر سهامی، شرکت مختلط سهامی، شرکت نسبی، شرکت تعاونی تولید و مصرف طبقه بندی نموده است.

چه کسانی می توانند برای ثبت شرکت اقدام کنند؟

تمام افراد حقیقی و حقوقی ایرانی و خارجی و مجموعه ای از چند شرکت بدون وجود اشخاص حقیقی می توانند برای ثبت شرکت اقدام کنند.